Adatkezelési tájékoztató és ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek


Tájékoztató az előfizetéssel kapcsolatos tudnivalókról

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a feltüntetett előfizetői díjak csak magyarországi szállítási cím esetén érvényesek. Amennyiben külföldi címre szeretne szállíttatni, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal (lásd Kapcsolat menüpont)!

A megrendelés során kötelező feltüntetni telefonszámot. Az előfizetői díjak tartalmazzák a szállítási költséget is.

A megrendelt újság előfizetést az alábbiak szerint tudjuk Önnek teljesíteni

A fizetési mód kiválasztásánál kérjük tanulmányozza a feltételeket is, és ezt követően a rendelés véglegesítése előtt az Önnek megfelelő módot jelölje meg.

  1. Csekkel történő fizetés esetén

    A csekket néhány napon belül postázzuk. A befizetést követően legkésőbb 2 hónap múlva indul az előfizetése.

  2. Átutalással történő fizetés esetén

    Átutaláshoz az adatainkat e-mailben küldjük. Az átutalást követően legkésőbb 2 hónap múlva indul az előfizetése.

Amennyiben kérése, kérdése, illetve panasza van, kérjük forduljon munkatársainkhoz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeken.

Sütik (cookie-k)

A www.pontyvilag.hu felületén süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer.
A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat.



Adatkezelési tájékoztató


A Sprint Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a felhasználók személyes adatait, kizárólag az előfizetések teljesítésének céljából, a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az adatkezelő neve:
Sprint Kft.

A weboldal címe:
www.pontyvilag.hu

Az adatkezelő címe:
1137 Budapest, Újpesti rakpart 7. (www.sprintkiado.hu)

Az adatkezelő elérhetősége:
Tel.: 06-1- 237-5060, fax: 06-1-237- 5069, e-mail: sprintkiado@sprintkiado.hu

Az adatkezelés jogalapja:
A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez:
Az előfizető a megrendelés során kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre:
Az előfizetők.

A kezelt adatok köre:
(a weboldalt használók által a megrendelés során megadott, az előfizetés teljesítéséhez szükséges adatok): Előfizető neve, címe, e-mail címe, telefonszáma, szállítási neve, címe és szállítási telefonszáma.

Az adatgyűjtés célja:

  • Az előfizetések teljesítése
  • Számlázás

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
A Sprint Kft. előfizetéseket kezelő munkatársai. A Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatóságának terjesztési munkatársai (név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím).

Az adatkezelés időtartama:
Az elektronikusan tárolt személyes adatok addig tároljuk, amíg azok törlését az adatok tulajdonosa nem kéri

A megrendelő kérelmezheti az adatkezelőnél:

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
  • személyes adatainak helyesbítését,
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a megrendelő erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a megrendelőkérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a megrendelő nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/uegyfelszolgalat,--kapcsolat.html) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Legfrissebb videónk:
Tóth Gusztáv: Bányatavi kalandom (freestyle videó)
Tóth Gusztáv: Bányatavi kalandom (freestyle videó)
Partnereink
FOX
Big Carp Lake
Carpmania
S-carp
Taska
XFish
CCMoore
Misel Zadravec
Carprus
Carp n carp
CarpZoom
Arizóna
Pontycentrum
Big Carp
Cygnet
Nash
Korda
JRC
Aqua
TF Gear
Imperial
Gardner
Trakker
Solar
Rubenheaton